My Martens
Jag heter My Martens och är hälsoinspiratör, personlig tränare, coach och mamma, mitt i livet. Bloggen är en livsstilsblogg, där ni får ta del av vardagliga blogginlägg, pepp, och inspiration. Välkommen!
Annons

Hemmagjord juice och onlinecoachning

Reklam för min online coachning 📲

Juice gör jag ofta för flera dagar 🍋💁🏼‍♀️

Åtminstone 3-4 dagar, beroende på. Just för att jag vill spara tid, och underlätta för mig själv genom att ha den klar. -Full med nyttigheter😍👌🏻

Annons

Jag personligen har svårt att få i mig tillräckligt med grönsaker för att täcka mitt dagliga behov. Vilket jag är långt ifrån ensam om… 😉🍏🥕🥬Därför dricker jag ofta mina grönsaker.
Vilket även Lilleman tycker om att göra 👌🏻 Men du kan såklart bryta ner det, och göra hälften, eller ännu mindre mängd.

Annons

Recept på hur jag gjorde denna gång för nästan en hel vecka : ( beroende på hur många i familjen som dricker 😉)

1kg Ingefära
4 stora Citroner 🍋
6 små apelsiner 🍊 ,
8 små röda äpplen 🍎
20 små morötter 🥕
2 påsar Blad spenat
3 buntar Selleri

Skölj av allting ordentligt, (ännu noggrannare med sellerin )

Ner med allting , inklusive skal i juicecentrifugen …. Servera 💁🏼‍♀️

Jag vill inspirera fler att göra egen juice! Att dricka den direkt är det absolut bästa 😌 men det är inte utan nytta om du för familjefridens skull förbereder den kvällen innan, eller har den i kylen ett eller två dygn framåt heller för den delen.

Annons

Om man gör juicen kvällen innan bör man vara noga med att förvara den i tätt försluten förpackning i kylen, då vissa vitaminer är känsliga än andra. C-vitamin oxiderar lätt och börjar tappa i styrka så fort det exponeras för luft, värme och ljus.

Ska man vara noga så är det bättre att äta både frukten och grönsakerna som de är utan att mixa dem, då bevaras alla näringsämnen allra bäst.

Men för mig ( och MÅNGA andra) så är det svårt att få i sig tillräckligt med grönt. Att täcka sitt dagsbehov även för er som äter grönsaker. För mig som endast kan dricka mina grönsaker, eller gömma dom väl i maten 😅 Så är detta super smidigt ☺️

Även Ludvig hänger på och uppskattat grönsaks drickan som vi kallar den här hemma 🥰

Att göra juice på grönsaker är ingen större skillnad än på frukt. Grönsaker innehåller ju massor med näring per kcal! Att låta dessa stå väl kylt och väl förpackat funkar alltså fint 😏😉 -Njut av din morgonjuice! 🥕 🥬 🍏 🍋

Vem vet, det kanske lockar upp övriga familjen lite tidigare och frågan du ställer är löst 😉 Då är det bara att göra mig juice igen 😉

Annons

Nu vill jag lyfta min klient. Malin 50 år.

Malin påbörjade sin resa i höstas💪🏻 Malin ville gå ner ca 26 kg. Men framförallt bli piggare, starkare, få mer energi och må bättre generellt 💫

Malin har fått både kost och träningsupplägg. Vi har varierat dom löpande och jag har justerat utifrån hennes resultat och energi.

Malin har lärt sig att planera kosten, och följa programmeringen ☺️ Det har gått sååååå bra 🍏💪🏻 Genom att äta MER mat, så har sötsuget försvunnet och blodsockernivån blivit jämnare…. Och energinivån generellt bättre!

Annons

Malin är inte framme vid sitt slutmål. Men redan nu har Malin fått in rutinerna till en mer hälsosam livsstil 🥬🍏💪🏻

En livsstil där det även finns utrymme för 🍔🥂🍪🍿🍫 Ibland. I lagom mängd med i övrigt en balanserad livsstil ☺️

Malin kommer att nå sitt mål. Malin kommer även att klara av att bibehålla sin målvikt och fortsätta leva i sunda, starka och hälsosamma fotspår 💪🏻

Skicka in en ansökan på hemsidan HÄR 👈🏻 Därefter blir ni kontaktad av Ilona , min högra hand som tar första samtalet med alla som anmäler intresse ☺️ Detta är en gratis konsultation, där ni går igenom olika upplägg och priser m.m.

Därefter OM du bestämmer dig för att gå vidare…. DÅ kommer du till mig 😉 Sen påbörjar vi resan mot just din personliga målsättning 💪🏻 Oavsett vad målsättning är!

Annons

Hoppas att vi hörs snart …..

Dela på:

Laddar