Om

Jag heter My Martens och är hälsoinspiratör, personlig tränare, kostrådgivare, coach och mamma, mitt i livet. Genom min blogg går nu följa med som en skugga i min vardag, och mitt yrkesliv.

Jag är grundare till Strong Mamas. Där jag dagligen hjälper mammor och kvinnor till en hållbar hälsosam livsstil. Jag coachar både online men också fysiskt i min PT-studio precis intill vattnet vid Hägernässtrand i Täby. Vill du hänga med mig på träningsevent så erbjuder jag både inrikes– och utrikesresor så har du möjlighet att göra det också. Håll utkik på hemsida och mina sociala media kanaler

Genom bloggen är jag transparent och öppen gällande psykisk ohälsa. Det är ett tabubelagt ämne som man generellt behöver öka medvetenheten kring.

Hälsan är ett viktigt fokus för mig. Jag har vuxit mig stark från utmattningsdepression och har levt med ångest och återkommande depressioner så länge jag kan minnas!

Träning och hälsa är min medicin för att fortsätta hålla balansen, och ge mig själv dom bästa förutsättningarna.

Därför brinner jag för att peppa och inspirera mina läsare och mina klienter till en starkare, och friskare livsstil.

Jag delar öppet och ärligt med mig av alla mina utmaningar och jag vill att du ska känna att detta är en blogg där du får följa mig, på ett väldigt personligt plan.

Varmt välkommen!