My Martens
Jag heter My Martens och är hälsoinspiratör, personlig tränare, coach och mamma, mitt i livet. Bloggen är en livsstilsblogg, där ni får ta del av vardagliga blogginlägg, pepp, och inspiration. Välkommen!

Om My

Jag heter My Martens och är hälsoinspiratör, personlig tränare, kostrådgivare,  coach och mamma, mitt i livet. Jag har en PT Studio My Wellness Studio intill Vasaparken. Men jobbar även med online coachningen för er som bor längre ifrån eller vill gröna hemifrån. Vill du hänga med mig på träningsevent så erbjuda både inrikes och utrikes resor.

Min blogg är en livsstilsblogg, som en skygga av min vardag. Här får ta del av vardagliga blogginlägg, pepp och inspiration i med och motgång. Hälsan är ett viktigt fokus för mig. Jag har vuxit mig stark från utmattningsdepression och har levt med ångest så länge jag kan minnas!  Träning och hälsa är min medicin för att fortsätta hålla balansen. Därför brinner jag för att peppa och inspirera mina läsare till en starkare, och friskare livsstil. Jag delar öppet och ärligt med mig av alla mina utmaningar och jag vill att du ska känna att detta är en blogg där du får följa mig, och min förhoppning är att du kan hitta pepp och motivation.

Varmt Välkommen!